2014. november 1., szombat

NYC - Expert Last - Traffic Jam

2014. november 1., szombat
Sziasztok Lányok!

A mai bejegyzés egy számomra kedvenc rúzsról fog szólni, ami nem más mint a NYC Expert last  a 441 - Traffic Jam árnyalatban. A története annyi, hogy egy Nivea kézkrémért mentem be a Rossmannba, de Ő jött velem haza. Régóta kerestem már egy élénk piros rúzst, és az ára is baráti volt. 


A külsejéről nem igen mondanék regényt, megfogott és ennyi :) Tetszik benne, hogy olyan a külsejének a színe, mint maga a rúzs. a feliratok ezüsttel vannak ráírva, és egy kis extrát kapunk a NYC-től.

Maga a rúzs egy álom számomra. Nagyon szép piros, és engem nem zavar, hogy nem matt, hanem fényes. Van egy két matt rúzsom, de észrevettem, hogy azok valahogy nem igen passzolnak hozzám. De lehet azért mert világos árnyalatúak. 


A textúrája krémes, de se nem kemény, se nem túl puha. Pont megfelelő. Egy két húzással nagyon szép eredményt lehet elérni.

Tartóssága számomra kedvező, bár nem tudom, hogy evést, ivást, hogy bírja. Ilyen szempontból nincs tapasztalatom. Azt tudom csak elmondani, hogy nehezen tudom leszedni az ajkaimról. Egy délutánt nálam kibírt, nem ült bele a mélyedésekbe, se nem gyúlt össze a sarkokban. Nem is kenődött el.Használtatok már más árnyalatot ebből a rúzsból? Mi a véleményetek?
XOXO, Ria


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

VIN•RIA © 2013-2015